Appels met Peren

Bent u liefhebber van theater, of weet u dat nog niet? Kunt u ook niet kiezen omdat er zoveel is? Wilt u vooral niks missen? Bent u ook zo nieuwsgierig naar nieuwe namen, maar durft u niet te gokken, want het zou ook wel eens net uw smaak niet kunnen zijn?

Of: durft u niet te gokken want misschien wordt het een hele, lange, saaie avond? Houd u van afwisseling? Of bezoekt u het theater nooit maar wilt u toch in een keer alles gezien hebben?

Geen probleem!

Kom gewoon naar Appels met Peren. Daar is alles: muziek, cabaret, variété én toneel. Een combinatie van nieuwe acts en gevestigde namen op charmante wijze aan u voorgesteld door gastvrouw/ presentatrice Monique Brouwer. Met uitleg van de theater etiquette voor de nieuwelingen onder u.

Dus: Niet kiezen, maar delen!

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets
14 april 2020 20:30 DE KOM Nieuwegein Bestel Tickets
16 april 2020 20:15 Sociaal Cultureel Centrum Den Durpsherd Berlicum Bestel Tickets