FRED DELFGAAUW - In De Wachtkamer Van De Liefde

<
>
<
>

TONEEL

'In de wachtkamer van de liefde’ zitten kleurrijke personages die allemaal een verhaal over hun zoektocht naar de liefde hebben. Wat tevens een zoektocht is naar de reden van hun bestaan: zonder liefde en de wederkerigheid daarin, lijkt het leven zinloos. Die universele ervaring kent een scala aan verschijningsvormen, soms tragisch, soms hilarisch, maar altijd herkenbaar. Uiteindelijk wordt het weer een echte Delfgaauw-productie waar het publiek wordt verrast en op een ander been gezet.

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets
07 april 2021 20:15 Flora Theater Boskoop Bestel Tickets
16 april 2020 20:30 Kennemer Theater Beverwijk Bestel Tickets
28 april 2020 20:30 DE KOM Nieuwegein Bestel Tickets
30 april 2020 20:30 Theater Castellum Alphen aan den Rijn Bestel Tickets
13 mei 2016 20:30 Theater Peeriscoop Gorinchem Bestel Tickets
14 mei 2016 20:30 Theater Peeriscoop Gorinchem Bestel Tickets