Max van den Burg - Amok

<
>
<
>

De Brabantse ruwe bolster blanke pit Max dendert niets- en niemand ontziend over het podium. In deze dynamische one man show neemt hij u mee in zijn wereld die ook de uwe is; vol slechte singer-songwriters, realitysterren en B-artiesten die u de maat willen nemen. Tijd om eens goed op te treden, laat dat maar aan de showman Max over!

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets
31 maart 2016 20:30 Parkstad Limburg Theaters Heerlen Bestel Tickets
01 april 2021 20:15 De Flint Amersfoort Bestel Tickets
08 april 2021 20:30 Theater PePijn 's-Gravenhage Bestel Tickets
09 april 2021 20:15 Perron-3 Rosmalen Rosmalen Bestel Tickets
20 april 2020 20:30 Theater Het Heerenlogement Beusichem Bestel Tickets
23 april 2020 20:30 Parktheater Eindhoven Eindhoven Bestel Tickets
21 mei 2016 21:00 De Machinist Rotterdam Bestel Tickets