Vezpa – Een muzikale reis door de jaren vijftig en zestig

<
>
<
>

Vezpa neemt je in razend tempo mee op een muzikale reis door de roerige jaren vijftig en zestig! Gewapend met een breed arsenaal aan hits, authentiek instrumentarium en zonnebrillen! Vezpa is energie, een tijdmachine, melancholie, Elvis Presley en John Lennon tegelijk; een live-ervaring waar het plezier vanaf spat!

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets
08 april 2021 21:00 Theater De Lievekamp Oss Bestel Tickets
15 april 2020 20:15 De Meerpaal Dronten Bestel Tickets
07 mei 2016 20:30 Theater De Omval Diemen Bestel Tickets
14 mei 2016 20:00 Schaffelaartheater Barneveld Bestel Tickets