Another Kind of Blue - Blue Technology

<
>

Kies uw tickets

Locatie

Na het daverende succes van Blue Technology in 2015 is deze grensverleggende dansvoorstelling dit najaar opnieuw te zien in de theaters. Middendorp werd wereldberoemd met zijn choreografie Blue Journey en betoverde in America’s Got Talent miljoenen kijkers met zijn choreografieën. Blue Technology dompelt je onder in het spanningsveld tussen mens en zijn moderne omgeving. Een overrompelend stuk dat niet in een hokje te plaatsen valt.

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Rolstoelplaatsen op aanvraag beschikbaar. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets