The Fabulous Sneakerboyz

The Fabulous Sneakerboyz speelt zich af in een sneakerwinkel waar sneakerverkoper, Roy Julen, samen met The fabulous sneakerboyz, op zoek gaat naar de ware liefde aan hand van de sneakers die hun klanten dragen.
We zullen in de sneakers van choreograaf Roy Julen komen te staan en zien hoe de liefdesverhalen samen komen met 5 sneakerboyz genaamd de Shy Guy, Momma’s Boy, The Player, The Richkid en de friendzone kid.

Een ware sensatie waar liefdesverhalen vertaald worden in dans. Van spectaculaire hiphop moves tot kippenvel momenten in de moderne dans stukken met een vleugje humor en dit allemaal in avondvullende voorstelling waar je nog lang over kan doorpraten met vrienden, collega’s of je geliefde.

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Rolstoelplaatsen op aanvraag beschikbaar. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets
09 maart 2017 20:15 Theater De Storm Winterswijk Bestel Tickets
10 maart 2017 20:15 De Molenberg Delfzijl Bestel Tickets
01 april 2021 20:15 Kunstlinie Almere Flevoland Almere Bestel Tickets
14 april 2020 19:00 De Domijnen - Stadsschouwburg Sittard-Geleen Sittard Bestel Tickets
19 april 2020 20:00 Schouwburg Venray Venray Bestel Tickets
20 april 2020 20:30 Theater de Kattendans Bergeijk Bestel Tickets