Het Genootschap van de WereldBeterMakers (6+)

Het Genootschap van de WereldBeterMakers is een interactieve, spannende én leerzame theatershow van Jochem van Gelder, bekend van het televisieprogramma Praatjesmakers, en Ron Bons voor kinderen én volwassenen vanaf 6 jaar.

Samen met zo’n 7 miljard mensen wonen we op de grote ronde planeet Aarde. Veel gaat er goed op deze planeet, er wordt gefeest, gelachen, gedanst, gesport en er worden mooie dingen gemaakt. Maar er gaat helaas ook nog veel mis. Er is nog steeds oorlog, armoede en honger. Alle wijzen der aarde hebben hun hoofd gebogen over dit probleem. Presidenten, koningen, geleerden maar een oplossing is er nog steeds niet….

Volgens een onderzoek van Unicef behoren de Nederlandse kinderen tot de meest gelukkigen ter wereld. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om zich goed te ontwikkelen omdat ze een thuis hebben en naar school kunnen. Jochem nodigt daarom alle kinderen van Nederland om naar het theater te komen en deel uit te maken van het Genootschap van WereldBeterMakers.

“Kinderen zijn slim, vindingrijk, onbevangen, eerlijk en soms zelfs briljant en daarom ga ik de uitdaging aan om met hen op zoek te gaan naar de oplossing van de grote wereldproblemen. Met hen hoop ik tot het ultieme plan te komen om ervoor te zorgen dat alle kinderen zich gelukkig en veilig voelen.

Een belangrijke missie waar alles voor moet wijken. Iedereen is enthousiast. Bijna iedereen…. Want er is één man die een heel ander plan heeft….

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets
12 maart 2017 13:30 Theater de Schalm Veldhoven Bestel Tickets
18 maart 2017 15:00 Cultureel Centrum Myllesweerd Mill Bestel Tickets
26 maart 2017 14:30 Theater 't Mozaïek Wijchen Bestel Tickets
02 april 2021 14:00 Fulcotheater IJsselstein Bestel Tickets
09 april 2021 15:00 Schouwburg Amstelveen Amstelveen Bestel Tickets
23 april 2020 15:00 De Lindenberg Nijmegen Bestel Tickets
30 april 2020 14:30 Sociaal Cultureel Centrum Den Durpsherd Berlicum Bestel Tickets
07 mei 2017 14:00 Theaterhotel Almelo Almelo Bestel Tickets
21 mei 2017 15:00 Schouwburg Venray Venray Bestel Tickets