Raak! - Jochem En Raak! Vieren Sinterklaas! (3+)

Kies uw tickets

Locatie

Sinterklaas komt en daarom hebben Nederlands grootste kindervriend Jochem van Gelder en de populaire meidengroep Raak! de handen ineen geslagen om een verrassingsfeestje te organiseren voor Sinterklaas.

Terwijl Jochem het publiek opwarmt met zijn Sintsongs en Raak! zich voorbereidt op een knallende finale meldt zich ineens een vreemde Piet op het podium: De SfeerPiet! Hij zegt dat hij gestuurd is door de Sint om de sfeer goed te keuren. Tot ieders grote verbazing keurt hij echter alles af.

Sint komt niet. Wat nu???

Een 1 uur durende show met veel interactieve liedjes, gesprekken met kinderen én een spannende verhaallijn met Jochem van Gelder als gastheer, de meiden van Raak! als spetterende finale en Ron Bons als Sfeer- en Zeurpiet.

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets