Raak! - Raak! En De Magische Schoentjes (3+)

Raak! en de Magische Schoentjes is een magische familievoorstelling, waarin vele beroemde sprookjes voorbij zullen komen. Een swingende show vol fantasie en magie, waarin de meiden van Raak! knotsgekke avonturen beleven en vaak jouw hulp nodig zullen hebben om er voor te zorgen dat alles goed afloopt.

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets
29 januari 2017 14:30 Theater de Schalm Veldhoven Bestel Tickets
05 maart 2017 15:00 De Stadshof Vianen Vianen Bestel Tickets
26 maart 2017 14:00 Kennemer Theater Beverwijk Bestel Tickets
23 april 2020 15:00 Ledeltheater Oostburg Bestel Tickets
30 april 2020 12:00 Theater De Omval Diemen Bestel Tickets
21 mei 2017 14:30 Parktheater Eindhoven Eindhoven Bestel Tickets
28 mei 2017 15:00 TheaterHotel De Oranjerie Roermond Bestel Tickets