Sinterklaasfever

Kies uw tickets

Locatie

Hoofdpiet, Patrick, Agnes & DiscoPiet.
It’s Discotime: Dit is SINTERKLAASFEVER!!!

Sinterklaasfever is weer terug in het theater. Een vrolijke, muzikale kindervoorstelling waarin Patrick Martens (GTST, Nickelodeon, Telekids), Agnes Goslings en Disco Piet Sinterklaas verwelkomen.

Patrick, Agnes en de kinderen hebben via het videoscherm “live” contact met Sinterklaas en hoofdpiet , om hun spannende tocht richting het theater op de voet te volgen. Want of hij wel op tijd zal komen, is nog maar de vraag...

Gelukkig is Disco Piet er om de zaak in goede banen te leiden. Onder begeleiding van DJ Piesto zingen ze samen klassieke Sinterklaasliedjes en swingende disconummers met sinterklaasteksten, die niet alleen door de kinderen, maar ook door de ouders luidkeels worden meegezongen (“Daar komt de stoomboot” = Can’t take my eyes off of you, “Hey Disco Piet = ‘Disco Inferno’).

De muziek werd speciaal voor deze voorstelling opgenomen door de Hermes House Band in samenwerking met Kinderkoor Prettig Weekend.

“Deze tournee is afgelopen. De speeldata voor 2017/2018 worden in het voorjaar van 2017 bekend gemaakt.”

 

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets