The Analogues - Magical Mystery Tour Live!

<
>
<
>

Kies uw tickets

Locatie

Ondersteund door een tiental strijkers en blazers brengen The Analogues het meesterlijke Magical Mystery Tour-album integraal, van de eerste tot de laatste noot, ten gehore. Van Hello, Goodbye en I Am The Walrus via Penny Lane en Strawberry Fields tot aan The Fool On The Hill en All You Need Is Love. Aangevuld met een verrassende set Greatest Hits en verborgen juweeltjes van andere, vooral latere, albums van The Beatles.

Verwacht absoluut geen pruiken, pakken en yeah yeah yeah’s. Van dat soort acts zijn er al genoeg. De multi-instrumentalisten van The Analogues concentreren zich puur op de muziek en dat met name het latere werk van The Beatles. De iconische albums van eind jaren zestig: Revolver, Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band, Let it Be en Abbey Road. Een schitterende explosie van experimentele creativiteit en regelrechte genialiteit. En bovenal: nooit live gedaan.

Daar waar al deze albums aandacht krijgen in de Mixed Set, gaat in deze show alle aandacht aan het magistrale Magical Mystery Tour. Gespeeld met een ongeëvenaarde passie voor perfectie en respect voor het kleinste detail. Met een meesterlijk gebruik van alle authentieke vintage-instrumenten en sounds. Nothing is real? Everything is real!

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets