Ernst, Bobbie en de Rest - Een spannende verjaardag voor Sinterklaas

In het nieuwste Sinterklaas avontuur van Ernst en Bobbie organiseren zij een verjaardagsfeestje voor Sinterklaas. Ernst wil er een rustig en waardig verjaardagsfeest voor Sinterklaas van maken, maar Bobbie heeft natuurlijk andere ideeën. Bobbie verbouwt de theaterzaal tot een heus bowlingcentrum! Het verjaardagsfeestje van Sinterklaas gaat eigenlijk naar ieders tevredenheid, totdat Sinterklaas met een speciale wens komt: Sinterklaas zou wel een goochelaar willen. Vanaf dat moment gaat alles mis. Ernst en Bobbie proberen het verjaardagsfeest van Sinterklaas te redden, maar of dat lukt…. Kom kijken naar de nieuwste Sinterklaasshow van Ernst en Bobbie, vol met Ernst en Bobbie liedjes,  Sinterklaasliedjes, pieten, spanning en een hoop plezier. Een feest voor het hele gezin! 

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets
16 november 2020 15:00 Chassé Theater Breda Bestel Tickets
20 november 2020 14:00 Schouwburg Kunstmin Dordrecht Bestel Tickets
23 november 2020 14:00 Theaterhotel Almelo Almelo Bestel Tickets
26 november 2020 13:00 Deventer Schouwburg Deventer Bestel Tickets
27 november 2020 13:00 Oude Luxor Theater Rotterdam Bestel Tickets
30 november 2020 15:00 Schouwburg het Park Hoorn Bestel Tickets
03 december 2020 14:00 TheaterHotel De Oranjerie Roermond Bestel Tickets
03 december 2020 16:30 TheaterHotel De Oranjerie Roermond Bestel Tickets